Retete culinare din categoria Aperitive

Rulada de somon afumat cu branza philadelphia
Mod preparare: Se aseaza bucatile de somon una langa cealalta pe bucata de film transparent se pune branza si se intinde bine pe toata suprafata somonuluiSe face somonul rulada dupa care se strange bine cu bucata ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Omleta cu mere
Ingrediente: mere, unt, oua, zahar vanilat, sare,
Mod preparare: Se curata merele, se taie marunt si se prajesc in unt. Cand sint prajite, se acopera cu 6 oua batute si foarte putin sarate.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Oua moi
Ingrediente: ou,
Mod preparare: Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pana la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Crenvusti in aluat de foietaj
Mod preparare: Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.Crenvustii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ciuperci umplute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine.Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cornuri umplute cu sunca, parizer si salam
Mod preparare: Sunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin masina de tocat de 2 ori, apoi se amesteca cu smantana, untul moale sarea si piperul.Cornurile se taie in jumatati pe lungime; 10 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mititei
Mod preparare: Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete
Mod preparare: Pentru legume, incinge uleiul intr-o tigaie mare.Pune toate legumele in tigaie si caleste-le pana se vor inmuia, amestecandu-le din cand in cand, 20-30 minute.Asezoneaza-le dupa gust si pune-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Chifetele de vita
Mod preparare: Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele si se adauga dupa gust sare si piper. Se formeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Chiftelute la cuptor
Mod preparare: Punem carnea tocata intr-un castron, amestecam cu ouale, paine inmuiata in apa in prealabil si stoarsa foarte bine, patrunjelul tocat marunt si usturoiul pisat. Potrivim de sare si piper ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora