Retete culinare din categoria Aperitive

Carnati afumati si uscati
Mod preparare: Carnea, de porc si de vita, se taie bucati si se trece prin masina de tocat separat, carnea de vita se trece de doua ori.La pasta obtinuta si omogenizata se adauga condimentele, apoi se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Parizer pane
Ingrediente: parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare,
Mod preparare: Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Oua umplute
Mod preparare: Se fierb ouale in apa cu sare cca 15 minute[ sa fie foarte tari] Se toarna peste ele apa rece si se lasa cateva minute dupa si patrunjelul tocat marunt care se curata de coaje. Se taie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Baghete cu spanac si piept de curcan
Mod preparare: Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. Se scot feliile de carne si se lasa sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Manson de Pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
Mod preparare: Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Panzanella (paine cu rosii)
Mod preparare: Prepararea e foarte simpla. Feliile de paine se umezesc cu putina apa iar deasupra lor se aseaza rosiile taiate in jumatati, in asa fel incat painea sa le absoarba sucul. Se presara putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Tarta cu chorizo si ardei gras
Mod preparare: Intindeti coca pe o tava intinsa cu o hartie de copt. Daca aveti baking sheet din aluminiu o puteti folosi fara hartie de copt.Ungeti aluatul cu bulion, lasand 2 cm din margini neatinse.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Crochete cu carne
Mod preparare: Pentru aluat se fierb cartofii, se macina, se amesteca cu oul crud si faina. Se intinde o foaie care se taie patrate. Se pune umplutura pe fiecare jumatate de patrat si se pliaza cealalta ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Pate de ficat
Mod preparare: Ficatul (vitel, porc , pui, curcan)se spala bine si se portioneaza.Ouale se pun la fiert.Legumele se spala se sterg si se feliaza subtire apoi se calesc in doua linguri cu ulei. Cand s-au ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Costita de porc cu miere
Mod preparare: Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute