- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Ciupercile curatate se trec crude prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb preparat dinainte, cu sare, piper, apoi se adauga albusurile spuma. Se pun intr-o forma unsa si se dau la cuptor l ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se bat ouale spuma si se adauga grisul in ploaie, amestecand mereu cu lingura, pana se obtine o pasta. Din aceasta compozitie se ia cu o lingura inmuiata in unt incalzit si se pun galustele intr-un va ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piper,
sare,
mazare,
castraveti acri,
piept de pui,
maioneza,
cartofi,
radacini de patrunjel,
telina,
morcovi,
Mod preparare: Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cas olanda,
sunca presata,
oua,
faina,
pesmet,
unt,
sare,
piper,
ulei,
ciuperci,
usturoi,
smantana,
Mod preparare: Mai intai se prepara casul : se taie 4 felii din cas mai subtiri cu atentie sa nu se rupa, se ung pe cate o parte cu unt, se aseaza o felie de sunca, iar cealalta felie unsa de cas se pune deasupra ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se scot piciorusele, se spala, se sterg bine, se presara sare, piper, cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot.Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
aluat de foietaj,
ciuperci,
patrunjel,
unt,
faina,
lapte,
malai,
parmezan,
sare,
piper alb,
Mod preparare: Se curata ciupercile si se taie bucati mai mari. Se-ntinde aluatul, se-mbraca cu el o forma de tarta (diametrul 24 cm), se-nteapa din loc in loc cu furculita si se coace circa 20 de minute in ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Carnea se toaca.Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|