- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria Aperitive
Ingrediente:
oua,
dovlecei,
ardei gras rosu,
ardei gras galben,
ulei de masline,
patrunjel,
usturoi,
sare,
piper,
Mod preparare: Dovlecelul se taie rondele.Ardeii se taie fasii subtiri.Se pune ulei intr-o craticioara, se calesc toate ingredientele cu usturoiul. Dupa ce s-au calit se dau deoparte, se scurg si se racesc.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Taiem pieptul de pui file si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin adanca se bat ouale spuma cu putina sare.Pe o folie de aluminiu punem intr-o parte susan si in cealalta ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare).Se pun intr-un vas de sticla sau de portelan (nu metal).Se adauga ouale, se adauga branza, se adauga condimentele (puneti mai mult fiindca atunci ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Mezelurile se curata de membrana, se taie felioare subtiri sau cuburi si se asaza in uleiul infierbintat, amestecand cu paleta pentru a se rumeni pe toata suprafata. Cand sunt aproape rumenite, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.Se adauga sarea, piperul, nucsoara, cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca di ...
Complexitate: Medie
Durata: 15 minute
Mod preparare: Incing tigaia, sparg ouale, condimentez, las capacul pana se incheaga albusul. Pregatesc salata: castravetele curatat il tai felii subtiri, adaug sare dupa gust, ulei de masline, smantana.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ardei gras,
ceapa,
ulei,
oua,
smantana,
sare,
foi de placinte,
piper,
marar,
Mod preparare: Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja, se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se taie in lamele fine. Se spala pieptul de pui (poate fi si de curca) se taie in feliute subtiri ca si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea tocata, punem faina, pesmet, sare, piper, 8 lg de ulei, ierburile, ouale si usturoiul.Amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se coc vinetele, se curata, apoi se lasa la scurs. Se taie 8 felii de cascaval si restul se da prin razatoare. Se ia o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, se asaza 4 felii de cascaval, ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie felii subtiri, cu ajutorul unei ate, mamaliga ramasa din ajun. Se dau feliile prin branza rasa, si se rumenesc cu unt sau untura.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|