Retete culinare din categoria Aperitive

Vinete prajite
Ingrediente: vanata, faina, sare, ulei,
Mod preparare: Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulada de pui a la Nico
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina.Se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida.Se amesteca toate ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC
Mod preparare: Carnea, curatata de pielite.Se taie in felii de 1 cm grosime, batandu-se cu batatorul fara sa serupa.Apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Salata de telina cu maioneza
Mod preparare: Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud (la care se adauga zeama ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ciuperci pane
Ingrediente: ciuperci, ou, faina alba, pesmet, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita,se indeparteaza codita, se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare ,iar dupa aceea se da ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mamaliguta rapida cu ochiuri
Ingrediente: malai, apa, sare, ou, telemea,
Mod preparare: Se aduga malaiul, apa si sarea se pune capacul.Se da focul la minim, cand este aproape gata, deasupra mamaligutei se pun ouale ochiuri.Deasupra se rade telema.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
OMLETA SPANIOLA
Ingrediente: ou, carnati, cartofi, rosii, branza, ulei, verdeata,
Mod preparare: Taiati bucatele de carnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici.Puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei.Adaugati si putina branza, cat sa dea gust.Dupa ce amestecu ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Rulada de curcan cu ciuperci
Mod preparare: Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in cateva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge cu branza de vaci. Se pune compozitia de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Rulouri de piept de pui cu cartofi
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Limba de porc rasol cu hrean
Mod preparare: Bucatile de limba se spala foarte bine, se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa, jumatate morcov, cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m