- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria Aperitive
Ingrediente:
carnati afumati,
foi de placinta,
ulei,
faina,
ketchup,
gogosari in otet,
peperoni in otet,
Mod preparare: Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm. Suprapuneti foile de placinta cate 3 ungand cu ulei intre ele cu o pensula de patiserie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. Ii cojesti, ii tai in doua, ii ungi cu unt si-i asezi in tava unsa cu unt. Umplii fiecare jumatate de cartof cu branza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Prajim carnatul foarte putin si oul ochi.Servim alaturi de branza de oi, cu legume si mustar dupa preferinta.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Crevetii se trag putin in unt, se adauga ceapa, se inabuse 5 minute, se adauga zeama de lamaie, se stinge cu vin. Se da un clocot, se potriveste de sare si piper.
Complexitate: Medie
Durata: 30minute
Mod preparare: Se aduga malaiul, apa. Cand mamaliguta e aproape gata, se adauga ouale ochiuri, branza rasa, se aseaza capacul.
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Dupa ce s-au curatat de coaja, dovleceii se taie in jumatati, pe lungime si li se scoate mijlocul cu semintele, cu o lingura. Jumatatile se fierb 15-20 minute in apa clocotita, putin sarata, ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin, ca painea si se lasa la crescut ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala cartofii, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarama cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 220 grade C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert, da-le prin jet de apa rece si decojeste-le apoi taie fiecare ou in 4 parti.Toarna laptele si ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|