- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ficatul se tine in lapte rece cam 10-12 ore. Se acopera cu felii de slanina si se pune la fiert in baia de apa la cuptor. Dupa doua ore, cand e fiert, se lasa sa se raceasca si se da prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 40 minute
Mod preparare: Se taie ciupercile felii, se inabusa in unt cu patrunjel taiat marunt si zeama de lamaie. Cand s-au muiat, se amesteca cu galbenusurile, sarea, pesmetul. Dupa ce se racesc, se adauga smantan ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
ficat,
limba de porc,
rinichi de porc,
ceapa,
oua,
ulei,
foi de placinta,
sare,
faina,
usturoi,
marar verde,
Mod preparare: Se pun la fiert ingredientele de carne de mai sus, se curata limba de pielita alba se toaca totul marunt cu cutitul se amesteca cu ceapa, usturoi, marar verde tocate marunt, cu ouale se potriveste de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de oaie,
carne de vita,
bicarbonat,
cimbru,
usturoi,
ardei iute,
piper macinat,
arome,
supa,
sare,
Mod preparare: Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga sare, bicarbonat si se amesteca. Usturoiul se curata, se spala, se piseaza si se prepara un sos de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Succes garantat, simplu dar gustos.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
ulei de masline,
usturoi,
rosii,
otet de vin rosu,
busuioc,
scoici,
piper,
coriandru,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Pentru sos, se incalzeste uleiul, usturoiul si semintele de coriadru intr-o tigaie apoi se dau deoparte. Se cresteaza cate o cruce mica pe fundul fiecarei rosii si pune-le intr-un castron mare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Feliile de paine se prajesc in toaster apoi se ung cu felia de usturoi. Taiem rosiile in cubulete mici apoi le amestecam cu tonul din conserva. Punem compozitia rezultata peste feliie de ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se coc vinetele, se scurg bine dupa care se mixeaza.Ceapa se toaca exagerat de fin, se stoarce de zeama se amesteca cu maioneza si se orneaza dupa dorinta.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|