- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria Aperitive
Ingrediente:
somon,
ardei,
rosii,
ceapa,
ulei masline,
vin alb,
piper,
tarhon,
mujdei,
sare,
patrunjel,
Mod preparare: Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt, si se baga la cuptor, cam 30 min.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
bacon,
cascaval,
ciuperci,
patrunjel,
smantana,
condimente,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se spala si se feliaza pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui. Ciupercile se curata si se taie felii. Pe fiecare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se pun intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.Se taie fisii subtiri cascavalul si carnea sau dati cascavalul prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rasol de vaca,
tacamuri de pasare,
picioare de porc,
zarzavat,
sare,
piper boabe,
gogosar,
usturoi,
Mod preparare: Picioarele de porc se parlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc si tacamurile de pasare se pun intr-u ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se aleg rosiile netede, frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru. Se taie felii 1/4 kg de ficat de porc si se prajeste in unt. Se trece apoi prin masina de tocat, impreuna cu trei ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se fierbe varza in apa sarata, se lasa sa se raceasca, se taie in felii groase de un deget, se bat ouale, se adauga piper. Feliile de varza se tavalesc in faina alba si se dau in oul batut.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun in tigaia cu foarte putin ulei incins cabanosul taiat rondele si cartofii, se lasa la prajit cam 1-2 min.Se adauga ouale batute cu sare, piper, si faina si imediat peste se pune cascavalul ras ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Ouale fierte tari sau cleioase, se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sareasi lamiia se amesteca cu acest sos se stropesc bine ouale cat sunt calde. Ouale se po ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
parizer,
cascaval,
ou,
pesmet,
faina,
boia dulce,
ulei,
patrunjel,
cimbru,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina, apoi inca o data abundent prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
|
Intra in cont
|