- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria Aperitive
Ingrediente:
carne de pui,
ceapa,
morcovi,
radacina de telina,
sare,
patrunjel verde,
orez,
leustean verde,
rosii,
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare.Apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
foi de placinta,
frunze de spanac,
feta,
oua,
marar,
ulei de masline,
sare de mare,
unt,
patrunjel,
piper,
Mod preparare: Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie. Se scoate intr-o strecuratoare, se apasa cu o lingura ca sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sosul de ciuperci si se fierb cca 10 min.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Varza se toaca marunt,se incorporeaza cu maioneza si lamaie.Se aseaza pe platou. Tonul strecurat de ulei se asaza in mijlocul platoului.Se stropeste cu lamaie, porumbul se aseaza in jurul tonului ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Bateti ouale cu laptele si adaugati sarea, piperul si curry-ul, amestecand bine. Puneti sa se incinga intr-o tigaie o lingura de ulei, turnati ouale si lasati-le sa se prajeasca 10 minute pe foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se framanta coca pana ce devine pufoasa si velutata.Se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm.Umplutura se face dupa placere, se poate pune o lingura de rosii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Fasolele fierte se dreg cu ceapa prajita, sare, piper rosu sau negru, apoi se pun in salatiera.Sunca se taie paisoare si se presara pe fasole.Se impodobeste cu rosii proaspete sau murate, verdeturi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Duminica lenesa, de toamna...duminica tarzie cu mic-dejun in pat si muzica in surdina. S-aveti un weekend calduros! Pornesti cuptorul la 190 de grade. Speli patrunjelul, il toci marunt si il ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa. Cand ciupercile sunt patrunse, se sareaza, se adauga faina si se stinge cu smantana. Se lasa sa fiarba ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
aluat de foietaj,
fire de praz,
unt,
ciuperci,
branza galbena,
ou,
smantana,
lapte,
amidon de porumb,
Mod preparare: Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un rotund.Vezi putea vedea pe fotografii.Se pun hexagoanele pe o tava cu pergament si se coc la 180 de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|