Retete culinare din categoria Aperitive

Sunca cu pate in aspic
Mod preparare: Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul. Se pun feliile pe o farfurie una langa alta.Se aseaza deasupra, dupa placere, felii ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Snitel parizian din carne de vita
Ingrediente: antricot de vita, faina, ulei, ou, sare, piper,
Mod preparare: Bucatile de antricot se trec prin faina, ou batut.Se prajesc in ulei incins.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Chiftelute de dovlecei cu branza
Ingrediente: dovlecei, ou, branza rasa, faina, untdelemn,
Mod preparare: Dovleceii curatati de coaja se rad pe razatoare. Se adauga putina sare si se lasa sa se scurga. Se adauga oul, faina, brinza rasa. Se fac chiftelute, potrivite ca marime, care se prajes ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Chec aperitiv
Mod preparare: Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.Galbenusurilele amestecate cu smantana, se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Omleta cu menta si branza telemea
Mod preparare: Puneti telemeaua intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita si amestecati-o cu ouale batute si menta taiata. Sarati, piperati si faceti 12 omlete mici, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. 
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Chiftele de cartofi
Mod preparare: Pt inceput soia se pune la inmuiat in apa calduta timp de o ora, iar intre timp curatam cartofi si usturoiul.Cartofi ii dam prin razatoarea mica dupa care ii scurgem, ii punem intr-un bol, peste care ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Cartofi frantuzesti la cuptor
Ingrediente: cartofi, branza, cascaval, ou, unt,
Mod preparare: Cartofii se fierb cu sare si se taie rotunzi.Se unge o tava cu unt apoi se aseaza un strat de carofi unul de branza rasa cu 2 oua fierte taiate bucatele apoi iar cartofi si deasupra cascaval ras cu ou ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Cosulete de cartofi cu oua
Mod preparare: Cartofii necuratati de coaja se spala si se fasoneaza prin taierea unui capat, in asa fel incat dupa ce s-au copt sa stea vertical. Cand sunt calzi, se taie un capac si se scobesc in interior, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora