- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Curatati cartofii si ii fierbeti in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii taiati in felii potrivit de groase.Intr-o tava unsa bine cu unt se aseaza alternativ felii de cartof cu felii de ou fiert.Intinde ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita usor plus ketchup se lasa un pic la racorit si se toarna peste pieptul de pui dupa care adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se face o maioneza mai consistenta de aceea se adauga cartoful fiert. Se poate pune la inceput un galbenus, cartoful fiert si zdrobit bine, sare, mustar si se amesteca cu mixerul adaugand cate ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se sfarama pestele din conserva si se adaauga ceapa taiata foarte fin, la fel si ciupercile, porumbul si la urma maioneza. Sa nu puneti zeama din conserva pentru ca nu o sa va iasa o salata prea ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
maruntaie de miel,
ficat de pui,
ceapa verde,
usturoi verde,
marar,
piper,
ou,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se spala si se taie prazul in bucati de 3 cm. Se pune la calit in uleiul de masline, impreuna cu morcovul taiat rondele de 1 cm. Se adauga sarea si zaharul+ zeama de lamaie + apa. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Din cartofii fierti si scursi de zeama se face un piure care se subtiaza cu unt, smantana si iaurt. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja.Dupa ce au fiert se lasa la racit, apoi se curata de coaja si se taie dupa preferinta.Eu i-am taiat felii mai groase.Ceapa se curata, se spala, se taie bucatele ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se bat ouale.Se aduga rosiile taiate marunt, faina.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamaie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul, si se aromeaza cu tarhonul.Cremvustii se introduc in apa clocotita (cat sa-i cuprinda) si fara sa mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|