Foto 1 - Cornuri umplute cu sunca, parizer si salam

Cornuri umplute cu sunca, parizer si salam

Gramaj ingrediente:

  • 10 cornuri
  • 200 g sunca
  • parizer
  • salam
  • 100 g unt
  • 50 ml smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Sunca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin masina de tocat de 2 ori, apoi se amesteca cu smantana, untul moale sarea si piperul.
  2. Cornurile se taie in jumatati pe lungime; 10 jumatati se ung cu aceasta compozitie si apoi, se acopera cu celelalte jumatati, asezandu-se intr-o tava, care se introduce in cuptorul fierbinte cu 15 minute inainte de servire; dupa 10 minute, se intorc pe partea cealalta.




Pentru a putea comenta la reteta "Cornuri umplute cu sunca, parizer si salam" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Cornuri umplute cu sunca, parizer si salam". Adauga-l tu pe primul...