Foto 1 - Baghete cu spanac si piept de curcan

Baghete cu spanac si piept de curcan

Gramaj ingrediente:

  • 2-3 linguri ulei
  • 350g. piept de curcan
  • 300g.spanac
  • (poate fi si congelat)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • 125g. branza mozzarella
  • 200g.bagheta
  • 70g. branza topita
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare:

  1. Se feliaza pieptul de curcan si se frig feliile in ulei incins, la inceput la foc iute, apoi la foc mic timp de 10 minute, pana se patrunde carnea. 
  2. Se scot feliile de carne si se lasa sa se raceasca.
  3. Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul ramas de la carne, se adauga spanacul si se caleste in continuare. 
  4. Se sareaza si se pipereaza. 
  5. Rosiile spalate se taie in sferturi, se scot semintele si se toaca marunt. 
  6. Mozzarella se taie felii. 
  7. Fiecare bucata de carne se taie in doua. 
  8. Bagheta se taie in trei bucati, apoi fiecare bucata se taie in doua, pe lungime. 
  9. Peste fiecare bucata de bagheta se pune din compozitia de spanac, felii de carne si mozzarella, iar peste ele se presara rosii tocate marunt. 
  10. Se aseaza baghetele intr-o tava si se coc in cuptor 8 minute la 160*C.



Pentru a putea comenta la reteta "Baghete cu spanac si piept de curcan" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Baghete cu spanac si piept de curcan". Adauga-l tu pe primul...