Foto 1 - Ardei iuti umpluti cu ton

Ardei iuti umpluti cu ton

Gramaj ingrediente:

  • 25 de ardei iuti mici si rotunzi
  • 200 de grame de ton in ulei
  • 1 litru de ulei de masline
  • 300 de ml de otet de vin alb

Mod de preparare:

  1. Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile.
  2. Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. 
  3. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. 
  4. Atentie, nu-i intepati. 
  5. Puneti-i intr-un castron cufundati in otet. 
  6. Lasati-i in jur de 3 zile, apoi lasati-i sa se usuce pe un servet curat.
  7. Scurgeti uleiul din ton, apoi maruntiti pestele cu o furculita. 
  8. Umpleti ardeii cu ton, cu blandete ca sa nu crape.
  9. Aranjati ardeii umpluti in borcane de sticla si adaugati ulei de masline pana ii acoperiti. 
Serviti peste o saptamana.
Ardeii se vor conserva aproximativ 6 luni.



Pentru a putea comenta la reteta "Ardei iuti umpluti cu ton" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Ardei iuti umpluti cu ton". Adauga-l tu pe primul...