Retete culinare din categoria Aperitive cu oua

PIURE CU OUA
Mod preparare: Se fierb cartofii (curatati de coaja). Se scurg de apa in care au fiert si se paseaza. In acest piure se adauga laptele cald si hreanul. Fireste, pe masura ce includem hreanul, vom gusta, pentru a le ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Oua umplute cu pateu de ficat
Ingrediente: oua, pateu de ficat, unt, faina, piper, sunca,
Mod preparare: Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Omleta cu crema de castraveti
Mod preparare: Bateti ouale cu laptele si adaugati sarea, piperul si curry-ul, amestecand bine. Puneti sa se incinga intr-o tigaie o lingura de ulei, turnati ouale si lasati-le sa se prajeasca 10 minute pe foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Oua coapte
Mod preparare: Duminica lenesa, de toamna...duminica tarzie cu mic-dejun in pat si muzica in surdina. S-aveti un weekend calduros! Pornesti cuptorul la 190 de grade. Speli patrunjelul, il toci marunt si il ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Omleta cu ciuperci si smantana
Ingrediente: oua, ciuperci, unt, ceapa, smantana, faina, sare,
Mod preparare: Intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa. Cand ciupercile sunt patrunse, se sareaza, se adauga faina si se stinge cu smantana. Se lasa sa fiarba ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mamaliguta rapida cu ochiuri
Ingrediente: malai, apa, sare, ou, telemea,
Mod preparare: Se aduga malaiul, apa si sarea se pune capacul.Se da focul la minim, cand este aproape gata, deasupra mamaligutei se pun ouale ochiuri.Deasupra se rade telema.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
OMLETA SPANIOLA
Ingrediente: ou, carnati, cartofi, rosii, branza, ulei, verdeata,
Mod preparare: Taiati bucatele de carnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici.Puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei.Adaugati si putina branza, cat sa dea gust.Dupa ce amestecu ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Rulada aperitiv si oameni de zapada
Mod preparare: Pentru rulada aperitiv:Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza, faina si un praf de sare. Se mixeaza 3-4 minute apoi se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Crema de oua rapida la Robochef
Mod preparare: Ouale se fierb tari.Capa se curata, se spala si impreuna cu smantana, sare, piper.Se adauga in blender si se maruntesc pana se obtine o crema fina.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Cosulete de parizer cu oua
Ingrediente: ou, parizer, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cand este incins se aseaza feliile de parizer una langa alta. La caldura pielita se strange, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute

Intra in cont