Bile de orez la Doubletta - Aperitive cu legume

Foto 1 - Bile de orez la Doubletta
Bile de orez la Doubletta

Gramaj ingrediente:

  • 1 ceasca orez alb cu bob rotund
  • patrunjel verde
  • unt
  • pesmet
  • condiment mix legume Secretul Gustului
Pentru ornament:
  • frunze de telina
  • rosii

Mod de preparare "Bile de orez la Doubletta":

  1. Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.
  2. Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. 
  3. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. 
  4. Trebuie sa va iasa un orez lipicios.
  5. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume. 
  6. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. 


Pentru a putea comenta la reteta "Bile de orez la Doubletta" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Bile de orez la Doubletta". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Aperitive cu legume

       
Intra in cont