Rulada de carne cu ou - Aperitive cu carne

Foto 1 - Rulada de carne cu ou
Rulada de carne cu ou

Gramaj ingrediente:

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 6 oua
  • 100 gr paine
  • ketchup
  • o legatura de marar
  • ulei,sare,piper
  • cimbru uscat
  • 2 gr nucsoara

Mod de preparare "Rulada de carne cu ou":

  1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.
  2. Se adauga sarea, piperul, nucsoara, cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca din nou pana devine ca un aluat omogen care se desprinde de maini.
  3. Celelalte 4 oua se fierb tare, dupa care se trec prin jet de apa, se racesc si se curata de coaja.
  4. Pe un blat de masa se intainde carnea sub forma de foaie de aproximativ 2 cm grosime, la mijloc se aseaza ouale fierte, apoi se ruleaza carnea prinzand ouale la mijloc si se da forma unei paini.
  5. O tava se unge cu putin ulei, in ea se pune painica formata, deasupra se orneaza cu ketchup apoi se pune in cuptorul incins la 180 grade celsius pt circa 25 de minute.


Pentru a putea comenta la reteta "Rulada de carne cu ou" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Rulada de carne cu ou". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Aperitive cu carne

       
Intra in cont