-
Complexitate:
Mica
-
Timp de preparare:
30 minute
-
Categorii:
-
Apreciere:
Nota 0 din 0 voturi.
-
Ingrediente folosite:
unt,
zahar brun,
ou,
nutella,
cafea,
faina,
cacao,
scortisoara macinata,
praf,
bicarbonat de sodiu,
ciocolata amaruie,
Gramaj ingrediente: - 100 gr unt
- 100 gr zahar brun
- 1 ou
- 200 gr Nutella
- 50 ml lichior cafea cu ciocolata
- 200 gr faina
- 50 gr cacao pudra
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
- 160 gr fulgi de ciocolata amaruie
Mod de preparare:
- Se incinge cuptorul la 190 de grade.
- Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
- Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul urmat de Nutella si lichiorul de cafea cu ciocolata.
- Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.
- Se adauga 100 gr fulgi de ciocolata amaruie si se amesteca.
- Se ia cate 1 lingura din aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt sau unsa cu unt.
- Se presara deasupra biscuitilor 60 gr fulgi de ciocolata amaruie.
- Biscuitii se aseaza la o distanata de 4-5 cm unul de altul deoarece se vor extinde apoi se dau la copt 9-11 minute.
Pentru a putea comenta la reteta "Nutella Cookies" trebuie sa fii membru.
Nu exista comentarii pentru reteta "Nutella Cookies". Adauga-l tu pe primul...
Alte retete recomandate din categoria Aluaturi si Foietaje
|
|