Foietaj cu fructe de padure - Aluaturi si Foietaje

Foto 1 - Foietaj cu fructe de padure
Foietaj cu fructe de padure

Gramaj ingrediente:

  • 800 gr.aluat foietaj din comert
  • 300 gr. fructe de padure
  • 500 gr. branza proaspata (Speisequark)
  • 250-300 gr. zahar
  • zahar pudra
  • 4 oua
  • 1 ou pt. uns
  • gris
  • coaja de lamaie
  • esenta

Mod de preparare "Foietaj cu fructe de padure":

Pt. ca imi plac mult fructele, in aceasta vara am sa fac multe praji cu ele.
Foietajul l-am facut special pt. sotul, nu am pus mult zahar, mai ales ca fructele de padure nu sunt dulci.

  1. Galbenusele se bat spuma cu zaharul, coaja de lamaie.
  2. Se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar.
  3. Se intind foietajele, se umplu cu crema de branza, iar deasupra se pun fructele de padure.
  4. Nu am pus zahar peste fructele de padure, pt. ca am vrut sa iasa acrisoara, dar cui ii place dulce va pune zahar dupa plac.
  5. Se ruleaza cat se poate, nu foarte strans.
  6. Se ung cu oul batut si se dau la copt in tavi tapetate cu hartie de copt.
  7. Se scot si cand sunt aproape reci se taie patrate care se pudreaza cu zahar.


Reteta in imagini: "Foietaj cu fructe de padure"

Pentru a putea comenta la reteta "Foietaj cu fructe de padure" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Foietaj cu fructe de padure". Adauga-l tu pe primul...


       
Intra in cont