Retete culinare care contin zahar

Tort cu ciocolata si zmeura
Mod preparare: Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza forma cu hartie pentru copt.Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bat albusurile spuma. Se incalzeste putin untul si se incorporeaza in crema de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Tort diplomat cu pere
Mod preparare: Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se bat bine cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si la urma albusurile batute spuma, amestecand usor de sus in jos cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tort cu fructe
Mod preparare: Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de anana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Scanex
Mod preparare: Agitati bine intr-un shaker si serviti. 
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Prajitura rapida cu dovleac si nuci
Mod preparare: Incalzim cuptorul la 180 gradeC. Dovleacul ras il calim cu o lingurita ulei pana se moaie si se evapora din sucul pe care acesta il lasa. Pregatim o tava de copt de mica (23*23cm). Punem ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Prajitura Vieneza
Mod preparare: Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa.Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema (pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Trandafiri cu mere
Mod preparare: Merele se taie in sferturi, se scot coatoarele, apoi se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa. Adaugam 2 linguri de zahar si zeama de lamaie si punem la fiert.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Prajitura cu orez si branza de vaci
Mod preparare: Se framanta aluatul fraged si se lasa 30 de minute la frigider, sa se odihneasca. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu branza de vaci, laptele, zeama de lamaie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Tort de ciocolata
Mod preparare: Crema:Se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa si se pune la foc mic sa se topeasca.Se lasa apoi deoparte sa se raceasca.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra si se adauga pe rand cele 6 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 m