- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Se prepara budinca dupa instructiunile de pe pachet, adaugandu-se in plus esenta de rom si zaharul vanilat. Dupa ce s-a racit, se monteaza tortul, se pune cate un strat de biscuiti si cate unul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se pune la fiert intr-o oala laptele cu vanilia si 8 linguri de zahar, se lasa sa dea in cateva clocote. Intr-un castron se bat bine ouale, apoi se toarna laptele, putin cate putin, amestecand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
Mod preparare: Incorporez faina, oul, laptele, esenta, uleiul, apa minerala. Omogenizez pana obtin o compozitie de consisistenta unei smantani groase. Las 10 minute sa se odihneasca. Incing tigaia uns ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se freaca galbenusurile cu 250 g zahar, se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se ingroasa putin, apoi se adauga cacaoa.Se bat albusurile spuma cu 50 g de zahar si cand s-a racorit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Toate ingredientele se amesteca si se framanta foarte bine.Coca se imparte in 4-5 bucati. Fiecare bucata se framanta din nou cateva minute. Se intinde ca o turtita pe o hartie de copt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul pana devine ca o frisca. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei, se adauga praful de copt, razatura de lamaie si faina.Compozitia se toarna in tava unsa cu ule ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Am pus la o parte cateva visine si capsune, restul ingredientelor le-am amestecat intr-un castron.Am turnat aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am pus deasupra cateva visine si capsune.A ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Conopida fiarta se rupe in bucatele si se amesteca cu morcovii cruzi rasi, apoi cu uleiul, zeama de lamaie, sarea, zaharul si verdeata tocata. Se poate adauga ceapa tocata sau in loc de ulei si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se separa albusurile, se bat spuma tare, se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile, apoi coaja de lamaie rasa. Compozitia se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamaia pana ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min) si se lasa deoparte sa se raceasca putin. Intre timp punem cuptorul la 180 de grade sus si jos, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|