- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zahar
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuca macinata,
faina,
praf de copt,
zahar pudra,
ness,
nuca zdrobita,
unt,
apa,
cacao,
ulei,
esenta de rom,
cirese,
Mod preparare: Blat:8 albusuri se bat spuma cu 300gr de zahar.Apoi se adauga 8 galbenusuri si 300 gr de nuca macinata.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie.Se tapeteaza o tava de marime medi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Mod preparare: Se face un aluat care se lasa la frigider jumatate de ora.Intr-un bol se pun 7 oua, 5 galbenusuri, zeama de la porocala si lamaie, coaja de lamaie si zaharul si se bat pana se omogenizeaza.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ingredientele uscate (faina, zahar, praf de copt, sare) se cern impreuna, iar cele lichide (unt topit, lapte, ou, vanilie) se amesteca separat, apoi se omogenizeaza. Se incinge o tigaie, se unge ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
praf de copt,
ulei,
cacao,
faina,
alune,
esenta de fistic,
frisca,
dulceata de prune,
dulceata de capsuni,
lamai,
ciocolata,
Mod preparare: Prepararea blatului:Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
faina,
ou,
drojdie de bere,
unt,
lapte,
zahar,
nuci,
scortisoara,
rom,
sare,
vanilie,
coaja de lamaie,
Mod preparare: Se face un aluat din faina, galbenusurile batute cu sare, drojdia dizolvata in lapte caldut si 2 linguri de zahar. Se amesteca totul bine si se lasa sa creasca o ora. Pe o planseta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Mod preparare: Dovleacul se rade prin razatoare cu gauri mari, intr-o cratita de 2 l jumatate apoi se adauga zaharul si untul si se lasa acoperit, la foc mic amestecand din cand in cand, ca dovleacul sa nu se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuci,
cacao,
faina,
praf de copt,
unt,
pudra,
cappuccino,
galbenus de ou,
lapte,
Mod preparare: Pregatire blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ardeii se spala si se aseaza in borcane.In fiecare borcan se pune o treime otet, 1 lingurita de zahar, sare in functie de capacitatea borcanului (daca borcanul este de 1 kg se pune o lingura de sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
biscuiti,
nuci prajite,
migdale,
unt,
branza de vaci,
fisca lichida,
zahar,
gelatina,
vanilie,
fructe,
Mod preparare: Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic, varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|