- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Biscuitii intregi se pun intr-o tava si se stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si amestecata cu romul. Separat, se face un sirop gros din esenta de cafea si zahar. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se branzeasca in procesul indelungat de fierbere, grasime de 3,2-3,5%. In procesul fierberii laptele se fierbe ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
ceapa verde,
macaroane,
rosii,
morcovi,
fasole verde,
boabe de porumb,
alune,
untdelemn,
otet,
zahar,
ardei iute,
patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca cu putin untdelemn. Se curata si se spala ceapa verde, se taie pe diagonala in 3-4 bucati. Rosiile se oparesc, se curata de pielita s ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: In laptele fiert se adauga paine alba, zahar, amidon si se fierb 10 min., amestecand continuu, si se lasa la racit. Galbenusurile si albusurile se bat spuma, separat. Compozitia de paine se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
file de Pangasius,
usturoi,
ulei de masline,
lamaie,
fructe de mare,
unt,
rom,
portocala,
zahar,
miere,
acetto balsamico,
sare,
piper,
Mod preparare: Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se curata de coaja merele si se taie in sferuri sau cuburi. Se unge un vas (de iena)cu ulei, se pun merele si se presara cu 250gr zahar. Se dau la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
branza dulce,
oua,
stafide,
zahar vanilat,
faina,
cocos,
coaja de lamaie,
aluat de cozonac,
cacao,
zahar,
unt,
Mod preparare: Se amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru pasca. Separat, se ia o tava care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina alba.Se ia 3/4 din aluat, se intinde bine in tava si se da la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
patrunjel,
piper,
sare,
zahar,
marar,
masline,
vin alb,
otet,
tarhon,
ceapa,
heringi sarati,
Mod preparare: Fileurile de heringi se taie in bucati mici, ceapa se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea circa 5 minute dupa care se spala.Morcovii se dau prin razatoare.Heringii, ceapa stoarsa si ...
Complexitate: Medie
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
|
Intra in cont
|