- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Cozonacul pandoro este un cozonac specific italian care se gaseste in supermarket.Eu l-am taiat in mai multe felii 5-6 eliminand partea de sus pe care am pastrat-o inchisa bine in frigider ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Am separat galbenusurile de albusuri, albusurile le-am batut cu teleul si cu 6 linguri de zahar foarte bine pana au devenit tapene si le-am bagat la frigider.Am mixat frisca si am bagat-o si pe ea la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
praf de copt,
cacao,
lapte,
zahar vanilat,
margarina,
lapte praf,
ciocolata,
Mod preparare: Pentru blat: Separati ouale, bateti albusurile spuma, apoi adaugati zaharul si bateti in continuare, adaugati galbenusurile, faina, praful de copt si cacao, amestecand usor.Coaceti aluatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
faina alba,
smantana,
zahar,
untura,
oua,
zahar vanilat,
praf de copt,
drojdie,
zahar praf,
lamaie,
gem,
Mod preparare: Untura, ouale si zaharul se amesteca mine de tot pina cand devin ca o spuma.In putina smantana sfaramam drojdia pe care o adaugam impreuna cu cealalta smantana si apoi adaugam faina si coaja de lamaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se prepara 2 blaturi de chec din : 10 oua, 250 gr faina, 250 gr zahar , praf de copt si 5 linguri ulei.Crema: se dizolva amidonul in 450 ml de lapte rece.250 gr zahar cu 450 ml lapte se pun pe fo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
lapte,
ulei,
oua,
bicarbonat,
sare,
branza de vaci,
vanilie,
coaja de lamai,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
stafide,
Mod preparare: Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul, intre timp se prepara branza.Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ciolan crud,
ceapa,
morcovi,
pastarnac,
telina,
dovlecel,
cartofi,
ardei gras,
leustean,
loboda rosie,
bors,
otet,
ulei,
oua,
smantana,
ardei iute,
piper,
stevie,
spanac,
sare,
zahar,
Mod preparare: Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac.Separat caliti in ulei legumele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
|
Intra in cont
|