- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pana se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun la rece, pana ce se prepara crema. Se amesteca bine galbenusurile cu 50 g de zahar, pana ce se obtine o crema (alba s ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Intr-o cratita se amesteca 3 albusuri, 3 galbenusuri, 200 g zahar, 3 linguri faina pana se omogenizeaza.Se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se ia de pe foc si se pune gelatina ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
zahar,
untura,
faina,
miere,
lapte,
oua,
bicarbonat,
zahar pudra,
unt,
vanilie glazura,
ulei,
cacao,
apa,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Ingredientele de la blat se framanta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cat este inca calda foaia. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Separam albusurile de galbenus, albusurile se bate spuma impreuna cu 4 lingurii mari de zahar, galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu praful de copt, dupa aia se amesteca in compozitie, amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
lapte,
scortisoara,
cacao,
alune,
ciocolata cu lapte,
caramele,
miere,
sare,
oua,
drojdie,
zahar,
apa,
faina,
Mod preparare: Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si amesteca iar.Lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei.Intr-un vas pune faina.Intr-un bol, bate ...
Complexitate: Medie
Durata: 3 ore
Mod preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg, se portioneaza, se condimenteaza si se inabusa in jumatatea din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Cand sunt gata inabusiti, bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Gogosarii, ceapa si ardeiul iute se trec prin masina de tocat. Rosiile se fierb pana se evapora apa si se paseaza. Gogosarii se amesteca cu sarea, zaharul, otetul si pasta de rosii ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea tocata, punem faina, pesmet, sare, piper, 8 lg de ulei, ierburile, ouale si usturoiul.Amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muiat si la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se da forma unei sfere si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|