- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, pana se dizolva. Se pune laptele pe foc impreuna cu galbenusurile si se amesteca continuu pana se ingroasa. Dupa aceea se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se aleg morcovi carote, sunt mai grosuti, scurti, cu varful rotund, mult mai dulci si cu o culoare intensa.Curatati, spalati morcovii si taiati-i in doua pe lungime.Taiati fiecare bucata in felii cat ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Gemurile se pot prepara din toate felurile de fructe, intregi sau taiate, curatate de coaja sau nu. Fructele trebuie sa fie coapte, sanatoase si se sorteaza, se indeparteaza coditele, frunzele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 20 minute
Mod preparare: Se fierbe zaharul in 3/4 l apa, pana ramine 1/4 l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamai si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugand zaharul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
oua,
ulei,
smantana,
praf de copt,
faina,
mere,
zahar,
scortisoara,
zahar farin,
aluat de placinta,
Mod preparare: Se rad merele se adauga zaharul si scortisoara, se calesc pe foc.Din smantana, ou, ulei + faina se face un aluat pe care-l intindem cu sucitorul, foaia se imparte in 2 bucati.1 foaie se intinde in tav ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca totul intr-un castron, se freaca putin, se toarna o foaie subtire in tava unsa cu unt. Se da la cuptor. Dupa cateva minute, se trage tava la gura cuptorului, se taie coca repede ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
oua fierte,
ardei gras rosu,
morcovi,
foi de salata,
castravete,
ceapa verde,
masline,
piper,
otet,
ulei de masline,
mustar,
verdeata,
sare,
zahar,
Mod preparare: Se taie ouale fierte in jumatati, pe lung. Se scot galbenusurile. Albusurile fierte se taie feliute subtiri. Galbenusurile se taie in bucati mai mari, sa nu se farame prea tare.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se pune laptele pe foc la incalzit cu aromele (scortisoara sau vanilia si coaja de lamaie sau portocala). Nu se lasa decat pana se incalzeste bine, nu se da in foc. Se separa galbenusurile d ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
cacao,
faina,
nuca macinata,
praf de copt,
gelatina,
zahar praf,
coaja de lamaie,
zahar vanilat,
stafide,
esenta de rom,
branza de vaci,
iaurt,
smantana,
cappucino,
frisca,
ciocolata cu cafea,
ciocolata alba,
Mod preparare: Blatul: Se separa ouale si se bat albusurile cu sare.Galbenusurile se bat cu zahar si se adauga faina, praful de copt, cacao amestecate cu nuca macinata.Se incorporeaza cu atentie albusul ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
|
Intra in cont
|