- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Ouale se freaca cu zaharul si se amesteca cu laptele, apoi se fierbe compozitia la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 ore
Mod preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana cand se formeaza o crema spumoasa. Se adauga faina, zaharul vanilat, iar la sfarsit se pun albusurile batute bine spuma cu un praf de sare. Se amestec ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Blat:Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, un praf de sare si nuca macinata. Se adauga untul moale si oul. Se framanta un aluat destul de moale si lipicios, care se pune in folie si se d ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
drojdie,
bors,
ulei,
faina,
zahar,
sare,
coaja de lamai,
zahar vanilat,
gem,
nuca,
rahat,
Mod preparare: Se freaca drojdia cu zahar, se adauga uleiul, sare, bors, mirodeniile apoi faina.Se omogenizeaza bine, se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min.Se ruleaza aluatul, se taie in 6 buc. egale, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
zahar pudra,
ulei,
suc de rosii,
faina,
sare,
bicarbonat,
mere,
scortisora,
zahar,
unt,
esenta de rom,
Mod preparare: Intr-un vas se amesteca 12 linguri de zahar cu 12 linguri de ulei si 12 linguri suc de rosii. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine un aluat flexibil. Acesta se imparte in trei din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca zaharul cu laptele, coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie se incalzesc putin.Se face maiaua: drojdia amestecata cu laptele si 3-4 linguri de faina, se lasa la dospit.In lighean se cern ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se amesteca faina cu sarea, ouale batute, coniac si apa. Se adauga 90 gr. de unt topit si rece. Se framanta foarte bine si se pun ici-colo cuburi mici din untul ramas. Se impatura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Mod preparare: Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie un capacel si se scoate galbenusul. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, ulei, sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
ulei,
praf de copt,
zahar vanilat,
sare,
cacao,
lapte,
lamaie,
gris,
frisca lichida,
unt,
Mod preparare: Ouale trebuie se fie la temperatura camerei pentru a obtine o spuma cat mai tare.Se separa galbenusul de albus si se bate bine albusul, in care se pune un praf de sare.In albusul batut, se pun pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|