Retete culinare care contin zahar

Tort cu spuma de capsuni
Mod preparare: Blatul:Se bate bine untul cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana devine spuma, se adauga faina amestecata cu praful de copt si ouale.Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu fundul detasabil ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
Arabela
Mod preparare: Preparare Blat:Se bat 6 albuse tare cu 6 linguri de zahar se adauga cana de rahat , cana de nuca cele 6-7 linguri faina si praful de copt.Se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Dulceata de caise
Ingrediente: caise, zahar, fructe,
Mod preparare: Punem apa la fiert intr-o cratita. Cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam pentru 1-2 minute caisele. Le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja , care va veni foarte ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Prajitura cu caise si mac
Mod preparare: Se cerne faina. O lingura de zahar, drojdia sfaramata, 75 ml lapte caldut se amesteca. Se adauga faina si se lasa 30 min la dospit. 2 linguri zahar, 100 g unt moale, 2 oua, restul de lapte ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Tort crocant cu crema de vanilie si visine
Mod preparare: Pentru crema, se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj cu 1,2 litri lapte si 50 gr zahar.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se da la rece.Se incalzeste cuptorul la 13 ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Chec alb cu nuci, rahat si stafide
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, apoi uleiul si se amesteca bine. Se pune bicarbonatul si la urma faina putin cate putin. Nucile, rahatul si stafidele se tavalesc prin faina, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cafea cu caco si ciocolata amaruie
Ingrediente: cafea, cacao, ciocolata amaruie, zahar,
Mod preparare: Cand fierbe apa se adauga cafea, cacao, cubul de ciocolata si zaharul.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Tort rapid cu mere
Mod preparare: Se bat 4 albusuri cu zaharul si praful de sare pana se face spuma. Se aduga galbenusurile treptat, apoi faina in ploaie si se amesteca foarte usor de jos in sus pana incorporam toata faina.Intre ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Prajituri de Craciun
Mod preparare: Se amesteca ouale, zaharul, untura, praful de copt (stins cu otet sau cu zeama de lamaie) si zaharul vanilat pana ce rezulta o compozitie omogenizata, apoi se pune faina si se amesteca bine de tot. ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute