- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zahar
Ingrediente:
zeama de gutui,
zahar,
Mod preparare: Se aleg gutui frumoase, de preferinta mici, galbene, coapte si farapete. Se spala, se sterg cu o carpa de puful de deasupra, se taie inpatru si fiecare sfert inca in doua. Nu se curata de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Lamaia se taie bucati, se adauga zaharul.Se piseaza bine.Se umple paharul cu gheata, peste se toarna vodka. Amesteca bine. Azi am pus vodka cu gust de portocale.Merge la un sfarsit de ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Ingrediente:
unt,
zahar pudra,
ou,
faina,
lamaie,
praf vanilie,
bicarbonat,
zahar,
nuci pisate,
marmelada,
Mod preparare: Se freaca untul cu trei linguri zahar pudra, se adauga galbenusurile pe rand. Se amesteca bine, se pune zeama si coaja de lamaie rasa, bicarbonatul si vanilia si se framanta cu faina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile unul cate unul, coaja de lamaie, praful de copt stins cu zeama de lamaie si stafidele. Se incorporeaza apoi, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se rad telinele, merele se taie felioare, se amesteca cu putina sare, zaharul, nucile si stafidele. Se potriveste, dupa gust, de ulei si zeama de lamaie.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim laptele intr-o cratita punem bucati de coarja de lamaie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
foi de placinta,
ou,
iaurt,
branza de vaci,
zahar,
esenta de rom,
ulei,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Se adauga zaharul si esentele, apoi iaurtul si branza.Se obtine o compozitie lichida.Impartim foile de placinta in 3 si le ungem cu ulei p ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna.Se adauga zaharul si se bate pana se topeste.Laptele cald se pune putin cate putin si se amestecala fel si uleiul si iar se amesteca.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
foi de placinta,
branza de vaci,
ou,
zahar,
zahar vanilat,
coaja rasa de lamaie,
stafide,
esenta de rom,
ulei,
esenta de lamaie,
Mod preparare: Stafidele se tin in 50 ml apa cu esenta de rom pina punem noi foile.Intr-o tava captusita cu hartie de copt se pune prima foaie de placinte pe care o ungem cu putin ulei, apoi a doua, o ungem si pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
|
Intra in cont
|