- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Decongelam aluatul cumparat din comert si separat,amestecam 500 gr branza de vaci proaspata cu 6 sau 8 linguri de zahar brun (fiecare, pune zahar cat doreste), coaja rasa de la o lamaie, zeama ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
faina alba,
ou,
unt,
zahar,
zahar pudra,
zahar vanilat,
lapte,
drojdie proaspata,
ulei de palmier,
Mod preparare: La inceput se prepara maiaua din 2 linguri de zahar, drojdie, 2 linguri de faina amestecate cu apa calduta si un praf de sare ca sa obtineti un aluat foarte subtire, ca si cel de clatite.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Merele se curata si se taie felii subtiri. Se ia painea alba, se taie felii subtiri si se inmoaie in unt topit si se aseaza intr-o forma unsa cu unt, alternand un rand de paine si un rand de mere ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Indepartati semintele, curatati coaja de la jumatate de pepene galben, taiati pulpa fructului in cubulete. Pasati-le si incorporati pireul obtinut in iaurtul amestecat in prealabil cu zaharul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se fierbe intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de zahar. Se cerne 125 gr. faina pe o hartie. Cand apa cu untul incepe sa fiarba, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul.Capsunile se curata de codita, se spala si se pun cateva deoparte.Restul se piseaza cu furculita si se adauga peste spuma de albusuri.Se amesteca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Puneti intr-un castron faina cu sarea. Intr-un pahar amestecati apa, drojdia, uleiul, zaharul si amestecati bine pana se desface bine drojdia si adaugati peste faina. Framantati bine pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se prepara ceai din pliculetele earl grey si se pun in el stafidele si bucatelele de portocala din dulceata. Se lasa la macerat o noapte. A doua zi, se adauga oul, faina si praful de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Intr-o cratita pui galbenusurile cu zahar si faina, se dizolva cu lapte caldut si se fierbe. Se amesteca incontinuu, se da deoparte. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Gogosarii se spala, se indeparteaza cotoarele si se taie felii sau se lasa intregi dupa gustul fiecaruia.Se pun la fiert toate ingredientele mai sus mentionate. Cand apa incepe sa fiarba se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|