- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, pana se albesc.Se adauga apa rece, lingura cu lingura, mixand pentru incorporare. Se adauga faina, nuca, bicarbonatul si se amestec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face sirop din apa si zahar. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu zeama de lamaie si fructele. Se da la frigider.
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Orezul se alege ,se spala bine de impuritati si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga zaharul, stafidele, zaharul vanilat, iar cand incepe sa se lege se adauga sirop in functie de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smantana pana se omogenizeaza. La sfarsit se adauga albusul batut spuma, incet.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb cartofii.Ceapa se taie solzisori si se pune la fiert cu otetul, apa si zaharul, pana cand se inmoaie. Dupa ce s-a fiert se scurge.Cartofi fierti se taie cubutele, se aduga ceapa fiarta, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea 10 zile la macerat, impreuna cu portocala intreaga. Se strecoara, se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se topeste untul cu ciocolata taiata cuburi in bain marie;Ouale se bat cu zaharul pana devin o crema omogena, se adauga ciocolata topita si racita, faina amestecata in prealabil cu praful de copt, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 minute
Ingrediente:
spaghete,
castraveti cruzi,
castraveciori,
lamaie,
iaurt,
marar,
ulei de masline,
sare de mare,
zahar,
Mod preparare: Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare timp de 10-12 minute.Intre timp, se amesteca restul ingredientelor intr-un vas.Dupa ce au fiert, pastele se scurg bine apoi se amesteca cu sosul preparat si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se spala fructele, se scurg, se scot simburii, la prune, la piersici, iar perele si merele se curata de coaja, li se scot simburii si miezul tare. Strugurii se trec prin sita. Se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
apa,
ou,
apa rece,
zahar,
faina,
amidon,
praf de copt,
zmeura,
budinca vanilie,
lapte,
frisca,
Mod preparare: Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 4 linguri apa calda si 75 g zahar pana nu se mai simte zaharul. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri apa rece si 100 g zahar, pana zaharul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
|
Intra in cont
|