- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu zahar
Retete culinare care contin zaharMod preparare: Daca aveti timp faceti budinca de casa, eu obisnuiesc sa fac "Creme de Pateleiro" pt. ca nu este foarte dulce (reteta o gasiti la retetele mele la nr. 14, Tarta de cirese).Dar de data aceasta am ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se freaca galbenusele cu zaharul si portocala, se toarna uleiul, faina si albusele spuma.Se coace in forma unsa si tapetata cu faina.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se framanta un aluat din zahar, nuca si galbenusul de ou si se intinde o foaie de 1 cm grosime. Albusul se bate spuma cu 2 linguri de zahar. Se unge foaia si se taie bastonase care se coc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
castraveti,
piper,
sare,
zahar,
otet,
boabe de mustar,
hrean,
marar,
frunze de telina,
conservant,
ardei iute,
Mod preparare: Se spala castravetii. Se curata hreanul.Se pun in borcan: hrean, marar, frunze de telina. Se aseaza castravetii in borcan. Deasupra castravetilor se pun radacini de hrean. Se toarn ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in bucati, o frunza de dafin, putin patrunjel ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul si ouale, oprindu-se un albus. Se adauga mirodenii, sare, praful de copt si treptat faina. Se da la rece.Se scoate de la rece, se fac bile, se dau prin albusul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca ingredientele. Se pregatesc merele, razuite, se pune putin zahar. Se pregateste o tava unsa si se pune pe rand 3 straturi din compozitie si 2 straturi de mere [nestoarse] deasupr ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se spala si se taie prazul in bucati de 3 cm. Se pune la calit in uleiul de masline, impreuna cu morcovul taiat rondele de 1 cm. Se adauga sarea si zaharul+ zeama de lamaie + apa. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|