Retete culinare care contin zahar

Desert fin din iaurt
Mod preparare: Fursecuri:Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 mi
Muffins cu ciocolata
Mod preparare: Se amesteca intr-un bol oul impreuna cu laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala rasa.Se incorporeaza zaharul, faina si praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie.Dupa ce s-a ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Galuste cu caise
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata suedeza de hering
Mod preparare: Heringul se curata de piele si oase, se taie bucati mari cat se ia dintr-o inghititura.Cartofii se spala si se pun la copt.Sfecla se taie cuburi.Castravetii se clatesc cu apa rece si se taie cuburi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Guguluf marmorat
Mod preparare: Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Biscuiti Serpantine
Mod preparare: Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat.Se adauga ouale si se amesteca bine.Se adauga faina si praful de copt si se framanta bine aluatul. Aluatul obtinut se iimparte in doua parti egal ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata de pui cu avocado
Mod preparare: Ardeiul se taie fasii,rosiile jumatati,iar ceapa fasii.Avocado se taie in doua,se scoate samburele si pulpa se taie felii ce se stropesc imediat cu 1 lingura suc de lamaie.Otetul se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Negresa glazurata
Ingrediente: unt, zahar, ou, faina, praf de copt, cacao, lapte,
Mod preparare: Ung o tava cu unt. Amestec untul cu zaharul si ouale, adaug ingredientele uscate si laptele. Amestec compozitia pana devine fina. Se toarna in tava si se coace 35 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Gelee de portocale
Mod preparare: Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute