Retete culinare care contin zahar pudra

Kugel cu branza si stafide
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pana sunt aproape moi (al-dente).Se strecoara si sepun intr-un vas cu doua linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Muffins cu ciocolata
Mod preparare: Se amesteca intr-un bol oul impreuna cu laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala rasa.Se incorporeaza zaharul, faina si praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie.Dupa ce s-a ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Suc de fructe
Mod preparare: Amestecul de fructe exotice se aseaza intr-un pahar decorativ, impreuna cu gheata si sucurile de lamaie si portocale.Apoi se completeaza cu sucul de mere sau apa minerala. Se orneaza cu firul de ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Guguluf marmorat
Mod preparare: Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Tiramisu
Mod preparare: Intr-o tava incapatoare aseaza 16 piscoturi intr-un singur strat. Amesteca 250ml. cafea concentrata cu 3 linguri rom si stropeste piscoturile uniform. Lasa deoparte, sa se imbibe bine.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
TORT TRUFE DELICIOS
Ingrediente: apa, zahar, cacao, ou, unt, visine, rom, zahar pudra,
Mod preparare: Crema: 1 ceasca (de cafea) de apa + 20 linguri zahar tos se pun intr-un vas emailat pe foc, amestecand pana se dizolva zaharul si se leaga putin. Dupa 4-5 clocote se adauga 100 gr. cacao ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Cupe cu fructe
Mod preparare: Se aseaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarama pricomigdalele si se impart in patru cupe.Se aseaza fructele deasupra. Se freaca branza de vaci cu zaharul pudra ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Inghetata de vanilie cu zmeura si caramel
Mod preparare: Intr-un vas puneti pe foc laptele cu vanilia si incalziti puternic, pana aproape de punctul de fierbere.Separat frecati galbenusurile cu zaharul pana ce amestecul se deschide la culoare si are un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Prajitura cu fanta
Mod preparare: Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul cate putin, galbenusurile si zaharul vanilat. Faina se toarna in ploaie mestecand cu o lingura de lemn, praful de copt si uleiul.Se coace in tava de la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tarta cu cirese si cacao
Mod preparare: Fiindca am cumparat pentru tortul aniversar mai multe cirese decat era cazul, am ramas cu un surplus care risca sa se piarda in anonimat. A rezultat, vorba cantecului, more "sweets for my sweet".Iti ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute