- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu vinete
Retete culinare care contin vinete
Ingrediente:
oua,
faina,
praf copt,
lapte,
cascaval ras,
rosii,
ceapa,
dovlecei,
vinete,
busuioc,
frunze de telina,
ulei de masline,
piper,
sare,
Mod preparare: Cureti ceapa, dovlecelul, vanata si rosia si le tai marunt. Calesti ceapa, adaugi rosia, dovlecelul si vanata, sare, piper dupa gust si lasi la foc mic 20 min amestecand din cand in cand.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se coc vinetele, se curata, apoi se lasa la scurs. Se taie 8 felii de cascaval si restul se da prin razatoare. Se ia o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, se asaza 4 felii de cascaval, ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
dovlecel,
ardei gras,
masline,
masline negre,
rosii cherry,
ceapa verde,
ulei de masline,
usturoi,
otet rosu,
otet alb,
ardei iute,
sare,
piper macinat,
sardele,
busuioc,
vinete,
Mod preparare: Se spala legumele, se curata si se taie felii, fasii sau rondele. Usturoiul, curatat, se toaca marunt, iar ardeiul iute se taie feliute subtiri, dupa ce a fost curatat de seminte si nervuri ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Ardeii rosii sunt mai gustosi. Se pot intrebuinta si 2-3 gogosari. Se coc separat ardeii, vinetele si rosiile. Rosiile se coc la cuptor atat cat sa se moaie putin. Toate se curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
vinete,
ceapa,
ardei gras,
morcovi,
cartofi,
usturoi,
ardei iute,
vin alb,
foi de dafin,
miere,
branza rasa,
sunca,
margarina topita,
sos de tomate,
apa,
curry,
sare,
boabe de piper,
cimbru,
chimen,
patrunjel,
Mod preparare: Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se fierbe si cartoful taiat cubulete.Dupa ce s-au oparit vinetele 10-15 minute se pun la scurs.Cele 2 cepe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
morcov,
vinete,
telina,
dovlecei,
ceapa,
usturoi,
ardei,
zahar,
ulei de masline,
cimbru,
cascaval,
oua,
unt,
faina,
sare,
piper,
Mod preparare: Se curata cepele si se taie in doua. Restul legumelor, spalate si curatate, se taie bucati si se calesc - impreuna cu ceapa si usturoiul intreg si necuratat de coaja - timp de 10 minute, in uleiu ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
pasta pentru lasagna,
vinete,
branza,
sos de rosii,
busuioc,
usturoi,
ulei de masline,
sare,
piper,
Mod preparare: Se pun la sare vinetele taiate felii. Usturoiul se caleste putin in uleiul de masline, se pune sosul de rosii, sare, piper, se lasa la foc redus 20min. si se adauga busuiocul. Se clatesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
vinete,
dovlecei,
ceapa alba,
ceapa rosie,
branza topita,
ardei kapia,
rosii,
morcovi,
pastarnac,
telina,
oua,
spanac,
ketchup,
ulei de masline,
marar,
soia,
sare,
ulei,
patrunjel,
piper,
condimente pentru friptura,
Mod preparare: Curatati dovleceii si vinetele de coaja, taiati-le felii de 7-8 mm grosime si condimentati-le cu sare, piper si condimente pentru friptura. Tocati marunt cepele, pastarnacul, telina, morcovul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari.(eu am folosit un borcan pregatit in toamna).Vinetele se coc, se curata de coaja si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se coc vinetele ca pentru salata, se curata si se rup in fisii. Separat se coc si ardeii, se curata si se rup in fisii. Intr-o cratita sau vas termorezistent, se pune un rind de felii de ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|