- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu vin
Retete culinare care contin vinMod preparare: Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se taie in fasii. Se toaca ceapa si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile, adaugand sare, piper, dupa gust, o legatura de verdata si zeama d ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
peste,
arpagic,
ulei,
faina,
vin,
sare,
piper,
patrunjel verde,
usturoi,
foaie de dafin,
Mod preparare: Se opareste arpagicul curatat, se prajeste in cratita cu ulei, se adauga o lingura buna de faina, se stinge cu un pahar mare de vin, se mai adauga piper, sare, usturoi pisat, 1/2 foaie de dafin, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala bine puiul.Intre timp se prepara ficateii (se prajesc cu ceapa), iar sosul se formeaza din rosiile date pe razatoare, ciupercile, cele doua linguri de smantana si 4 linguri de vin.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea, snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se aseaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie puiul in bucati si se sareaza. Se pregateste o tigaie cu un pic de ulei in care vom praji bucatile de pui. Prajim puiul pe ambele parti (important este ca puiul sa fie crocant, auriu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa, usturoi. Asezi pe grill sau pe gratar, intorci sa fie rumena uniform pe ambele parti.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|