Retete culinare care contin vin

Limba de porc inabusita
Mod preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
SALATA DE CARTOFI
Mod preparare: Cartofii fierti se curata de coaja si se taie in doua. Se pastreaza 100g. pentru sos.Se fierbe broccoli "al dente".Se amesteca cu mixerul toate ingredientele pentru sos, inclusiv restul cartofilo ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Friptura de berbecut
Mod preparare: Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Rulouri de carne de vitel
Mod preparare: Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Piept de pui cu smantana si vin dulce
Mod preparare: Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa si usturoiul se curata si se taie rondele si feliute. Se desprinde putin pielita de pe carne si se introduc sub ea cateva felii ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Friptura de porc la tava, cu macaroane
Mod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa se curata, spala si se taie solzisori, se aseaza in tava. Se adauga ulei, sare, piper s ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
CRENVURSTI CU MAIONEZA
Ingrediente: tarhon, vin, cremvusti, maioneza,
Mod preparare: Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamaie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul, si se aromeaza cu tarhonul.Cremvustii se introduc in apa clocotita (cat sa-i cuprinda) si fara sa mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste cu pui
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am praji ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Supa crema de rosii
Mod preparare: Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in 2 litri de apa, pentru aproximativ 30 minute.Se strecoara apoi apa si se asaza deoparte pentru a ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute