- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu vin alb
Retete culinare care contin vin alb
Ingrediente:
pulpe de pui,
miere,
vin alb,
boia dulce,
boia iute,
usturoi,
bulion,
coniac,
knorr cu ierburi,
Mod preparare: Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
crap,
ardei gras,
ulei,
usturoi,
pasta de tomate,
rosii,
cimbru,
vin alb,
piper,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper.Se introduc in cuptor si se frig.Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava d ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de pui,
vinete,
gogosari murati,
ardei capia,
ou,
cepe,
usturoi,
unt,
rosii in bulion,
vin alb,
condimente,
patrunjel verde,
Mod preparare: Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete (mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.Separat se calesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
chifla,
lapte,
foi de varza,
ardei gras,
fasole verde,
cepe,
branza de vaci,
cimbru,
ou,
unt,
vin alb,
foi de dafin,
piper,
chimen,
Mod preparare: Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, painea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarmalele. Ruladele se pun intr-o cratit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ingrediente:
dovlecel,
vanata,
ardei gras galben,
cepe,
usturoi,
mar,
masline negre,
sare,
piper,
peste,
sos picant,
vin alb,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C.Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
cod,
pesmet,
cascaval,
coaja de lamaie,
marar,
boia dulce,
ou,
sare,
usturoi,
zeama de lamaie,
vin alb,
ulei de palmier,
Mod preparare: Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec: pesmetul se amesteca cu cascavalul, coaja de lamaie, mararul, boiaua, sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
bacon,
ananas,
fire de usturoi verde,
parmezan,
otet balsamic,
vin alb,
fasole verde,
castraveti,
unt,
suc de compot,
ulei de masline,
boia dulce,
cimbru,
Mod preparare: Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
pulpa de miel,
slanina,
miez de franzela,
vin alb,
usturoi,
lamaie,
cimbru,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se spala pulpa de miel.Se freaca cu lamaie.Se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, 1/2 lingurita usturoi tocat si ulei. Se asaza intr-o tava cu sare, piper si se acopera ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|