Retete culinare care contin verdeata

Vinete umplute cu fars
Mod preparare: Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece (daca procedam in felul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata mexicana
Mod preparare: Se fierb pastele, se scurg si se lasa la racit.Se amesteca apoi cu ceapa taiata solzisori ,ardeii fideluta, verdeata tocata, macroul taiat fasii, maioneza, porumbul scurs si mustar.Se amesteca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Bors de fasole verde
Mod preparare: Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt.Se pune si fasolea taiata bucati.Se lasa sa dea cateva clocote.Se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulouri de carne de vitel
Mod preparare: Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven
Mod preparare: O gustare nemaipomenita, rapid si usor de facut, merge si ca fel principal, cu garnituri, sosuri, salate, etc.  Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Saramura de peste
Mod preparare: Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge, apoi se frige pe un gratar incins, uns cu grasime, pe ambele parti, pana se patrunde bine in interior. Saramura se pregateste cu apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Castraveti acri cu carne
Mod preparare: Carnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrana), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul sau rosiile. Se umple cu apa cat cuprinde si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Salata de rosii cu verdeata
Ingrediente: rosii, ulei, sare, verdeata, cepe, piper, usturoi, cimbru,
Mod preparare: Rosiile spalate se taie felii.Se amesteca cu ceapa taiata marunt sau felii. Deasupra se toarna ulei, se presara sare si verdeata tocata. Usturoiul si cimbrul ii dau un gust bun. Ceapa s ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Bors de peste
Ingrediente: verdeata, sare, crap, orez, ceapa, zarzavat, bors, apa,
Mod preparare: Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se adauga orezul si cand acesta este fiert se adauga bucatile de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Sote de morcovi
Mod preparare: Se trece prin razatoarea cea mai fina morcovul, care in prealabil a fost curatat si spalat bine. Se colecteaza, intr-un castron mai mare decat continutul de morcov cu cel putin o treime, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute