- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu usturoi
Retete culinare care contin usturoiMod preparare: Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine.Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mi ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
merluciu,
cepe,
morcovi,
adei grasi,
pasta de gogosar,
usturoi,
zeama de lamaie,
ulei,
vin alb,
suc de rosii,
sare,
piper,
Mod preparare: Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
piept de pui,
porumb,
fasole boabe,
cepe,
usturoi,
ardei gras,
paste de tomate,
foi de dafin,
sare,
faina de grau,
apa,
piper,
praf de chili,
Mod preparare: Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul gras se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne,
ulei,
vin,
usturoi,
ceape,
chimen,
rosii,
ardei gras,
faina,
ou,
cartofi,
unt,
patrunjel,
foi de dafin,
cimbru,
piper,
sare,
boia de ardei,
Mod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge, se condimenteaza si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei si putina apa. Ceapa si ardeiul gras se curata, se spala si se tale marunt, apoi se inabus ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
picior de miel,
ulei de masline,
sare,
piper,
usturoi,
suc de lamaie,
oregano,
patrunjel tocat,
suc de la carne,
rozmarin,
faina,
brandy,
supa de pui,
Mod preparare: Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se pun la gratar pestele (cu tot cu solzi), rosiile, ardeiul gras si ardeiul iute. Intr-o cratita mare se pun 2 l de apa la fiert. Se ia pestele dupa gratar, se curata de solzi.Rosiile, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Se adauga usturoiul, ghimbirul, cuminul si majoranul si se caleste totul 1 minut.Se adauga cartofii, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
fasole uscata,
varza,
rosii,
morcovi,
fire de praz,
fire de telina,
usturoi,
ceapa rosie,
cimbru,
untdelemn,
paine,
sare,
piper,
Mod preparare: Lasati fasolea sa se inmoaie in apa rece vreme de doua ore. Scurgeti apa, clatiti si rasturnati boabele intr-o oala. Puneti-le sa fiarba intr-un litru de apa rece, timp de o ora.Spalati si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
usturoi,
ceapa,
ardei grasi galbeni,
orez,
sare,
ulei,
rosii,
telemea de oaie,
ierburi aromate,
codite de ceapa,
masline verzi,
Mod preparare: Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii grasi se spala, se curata de nervuri si seminte si se taie bucatele. Se pune orezul la fiert si intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|