- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu usturoi
Retete culinare care contin usturoiMod preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii ...
Complexitate: Mica
Durata: 7 ore
Ingrediente:
carne de vaca de la gat,
piper,
cimbru uscat,
enibahar,
coriandru,
chimion,
anis stelat,
bicarbonat de sodiu,
zeama de lamaie,
untdelemn,
usturoi,
Mod preparare: Se fierbe o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiecare kilogram de carne. Se framanta carnea intru-n vas pe masura timp de un ceas, adaugand la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amandoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbr ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Mod preparare: Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in cateva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge cu branza de vaci. Se pune compozitia de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Ingrediente:
pastai,
morcovi,
ceapa,
boia dulce,
ulei,
usturoi,
cimbru,
piper macinat,
sare,
otet de mere cu miere,
amidon alimentar,
patrunjel verde,
pulpa de porc,
Mod preparare: Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.Intro cratita ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
pept de pui,
cartofi,
morcovi,
telina,
rosii,
ceapa,
usturoi,
vin alb,
cascaval,
ciuperci,
fire de marar,
ketchup,
loboda,
ou,
ulei de masline,
ulei,
condimente,
fire de patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
macaroane,
ulei de masline,
usturoi,
sunca de porc,
rosii,
patrunjel,
cascaval,
piper,
sare,
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se spala foarte bine urzicile si se pun in strecuratoare. Separat, se caleste slanina taiata in cuburi mici pina se rumeneste putin. Se ia vasul de pe foc, se pune ceapa tocata si cand e ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
costita,
vinha de alhos,
usturoi,
foi de dafin,
vin alb,
lamaie,
ulei de masline,
coriandru,
cartofi,
piper,
sofran indian,
ceapa,
sare,
Mod preparare: Alentejo: Este o regiune a Portugaliei. La Sud se invecineaza cu Algarve, bucataria Alentejana este foarte apreciata in toata tara, fiind bogata in grau si vin, painea apare ca aliment principal ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: O supa foarte gustoasa se obtine din midii. Cum acestea se gasesc din pacate mai greu,se poate folosi orice alta scoica chiar si cele de apa dulce, desi supa va fi mai putin gustoasa.Scoicile se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|