- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu usturoi
Retete culinare care contin usturoi
Ingrediente:
cartofi,
vinete,
ulei de masline,
ulei vegetal,
carne de miel,
usturoi,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
cei de chimion,
ceai,
frunze de dafin,
faina,
unt,
lapte,
nucsoara,
galbenusuri de oua,
parmezan ras,
piper,
sare,
Mod preparare: Incalziti cuptorul la la 250 gradeC. Prepararea carnii de umplere Incalziti o cratita adanca. Cand se incinge, adaugati carnea tocata si un pic de ulei, daca este necesar. E nevoie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
dovlecel,
vanata,
ardei gras galben,
cepe,
usturoi,
mar,
masline negre,
sare,
piper,
peste,
sos picant,
vin alb,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C.Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
bame,
foi de dafin,
usturoi,
muguri de capere,
miere de albine,
ulei de masline,
sare,
otet de vin,
alge marine,
ceapa,
Mod preparare: Se spala bamele intregi si se scurg.Ceapa se taie julien. Se pune la fiert otetul (o parte la 2-3 de apa) cu condimentele, mierea si celelalte ingrediente. Cand aceasta compozitie ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
cod,
pesmet,
cascaval,
coaja de lamaie,
marar,
boia dulce,
ou,
sare,
usturoi,
zeama de lamaie,
vin alb,
ulei de palmier,
Mod preparare: Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec: pesmetul se amesteca cu cascavalul, coaja de lamaie, mararul, boiaua, sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pui,
slaninuta,
rosii,
ardei grasi,
cepe,
usturoi,
lamaie,
masline verzi,
masline negre,
foi de dafin,
ulei de masline,
sare,
piper,
sofran,
Mod preparare: Rosiile spalate se taie in patru, la fel si ardeii curatati de nervuri si seminte. Ceapa se curata si se taie rondele. Se inmoaie maslinele verzi in apa clocotita in care s-a turnat zeama ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
pastravi,
sampanie,
cap de crap,
usturoi,
ceapa,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei gras rosu,
ulei,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Oasele de peste impreuna cu resturile de carne de peste si pilea se pun intr-un vas.Se adauga 2,5 litri de apa.Se lasa in apa rece aproximativ o ora, pentru a se dizolva cat mai multa geleatina.Apoi s ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Branza se da pe o razatoare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ceafa,
slanina,
morcov,
ceapa verde,
unt,
faina,
coniac,
vin rosu,
usturoi,
verdeturi,
foi de dafin,
oregano,
cimbru,
boabe de piper,
boia iute,
sare,
piper macinat,
Mod preparare: O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
pui,
ardei kapia,
ardei gras rosu,
ceapa,
morcovi,
ciuperci,
rosii,
supa de pui,
usturoi,
patrunjel verde,
ulei de masline,
sare,
piper,
Mod preparare: Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
pulpa de miel,
slanina,
miez de franzela,
vin alb,
usturoi,
lamaie,
cimbru,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se spala pulpa de miel.Se freaca cu lamaie.Se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, 1/2 lingurita usturoi tocat si ulei. Se asaza intr-o tava cu sare, piper si se acopera ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|