- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu usturoi
Retete culinare care contin usturoiMod preparare: Se toaca ceapa marunt, fasolea se spala bine, iar din cateii de usturoi se face un mujdei. Se caleste ceapa, se adauga fasolea verde si se lasa 5 min la foc mic, dupa care se adauga pasta de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente pentru friptura. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si prajiti dovleceii p ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie tonul cubulete potrivite se pune in tigaie cu un catel de usturoi si o bucativa de ceapa tocata se caleste la foc mic apoi stingeti-l cu 2 linguri de vin alb. Intr-o alta tigae se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Usturoiul se piseaza in piulita de lemn cu sarea pana ce se obtine o pasta. Pasta se pune intr-un vas inox (email), adaugand putina supa rece si amestecand compozitia pana la omogenizare.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
otet din vin,
ceapa rosie,
usturoi,
frunze de dafin,
boabe de piper,
coriandru boabe,
fire tarhon,
busuioc,
cimbru,
Mod preparare: Ceapa se curata,se taie bucati,iar usturoiul curatat se taie feliute.Se pun intr-o sticla la macerat otetul impreuna cu toate ingredientele.Sticla se pastreaza la intuneric timp de 2 saptamani,dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
curcan,
sofran,
piper macinat,
boia de ardei dulce,
sare,
usturoi,
apa rece,
ulei de masline,
Mod preparare: Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile. Adaugam apa rece si usturoil si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc, amestecad incontinuu, adaugand din cand in cand putina apa.Se aduga somonul taiat felii sau cuburi, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm.Se aseaza intr-o tava emailata, astfel incat sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|