- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu usturoi
Retete culinare care contin usturoiMod preparare: Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Ingrediente:
file pangasius,
ciuperci,
smantana,
stafide,
ceapa,
usturoi,
dafin,
piper,
faina,
sare,
Mod preparare: Fileu de pangasius se taie in bucatele mai mici (4-5). Se sareaza si se pipereaza si dupa ce sta un sfert de ora la frigider se da fiecare bucatica prin faina. Cat timp pestele sta la ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne grasa,
untura,
patrunjel,
morcov,
ardei grasi,
vinte,
dovlecel,
bame,
fasole verde,
fasole,
mazare,
conopida,
ceapa,
cartofi,
telina,
rosii,
usturoi,
sare,
Mod preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari.Se prajeste in untura pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
carne,
grasime,
cepe,
miez de franzela,
ou,
unt,
morcovi,
pastarnac,
patrunjel,
usturoi,
vin,
sare,
piper,
verdeata,
Mod preparare: Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc.Recunosc ca mi-au iesit foarte bune aceste vinete.Am taiat vinetele in doua (pe lungime) si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
sare,
piper,
ceapa,
usturoi,
ulei de masline,
zeama concentrata,
vin,
smantana,
patrunjel verde,
Mod preparare: Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Ceapa si usturoiul se curata si se taie rondele si feliute. Se desprinde putin pielita de pe carne si se introduc sub ea cateva felii ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ficatei,
ulei de masline,
baza pentru mancaruri,
usturoi,
verdeata,
piper,
boia,
condimente pentru friptura,
poate folosi jumatate de linguri,
cimbru,
Mod preparare: O gustare nemaipomenita, rapid si usor de facut, merge si ca fel principal, cu garnituri, sosuri, salate, etc. Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Spalam ciupercile si le prajim in ulei. Dupa ce le prajim le scoatem in farfurie. Usturoiul il pisam cu pisalogul si il punem peste ciuperci.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele se curata de cap si codite, se taie in bucati potrivit de lungi, se trece prin jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In acest timp se taie ceapa verde in bucati lungi cat bucatil ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Puiul se taie bucati, se asaza intr-un vas cu capac.Se condimenteaza si se introduce in cuptorul incins 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|