- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin unt
Ingrediente:
piept de pui,
cepe,
morcovi,
telina,
praf de curry,
smantana,
unt,
sare,
orez,
cubulet de unt,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste putin-cca 5 min la foc mare (de preferat intr-un ceaun, sau o tigaie de teflon).Se adauga curry, ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si telina ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Taiati merele in 4, curatati-le de coaja, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati, din nou, fiecare sfert in patru. Puneti pe foc intr-un vas termorezistent 50 g unt si dupa ce s-a ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de tare.Se intinde 1 foaie de circa 5 mm grosime.Se unge cu 1 ou batut cu putina sare.Se presara cu branza rasa (se poate presara si ma ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se amesteca untul cu faina, se face o adancitura la mijloc in care se pune un ou intreg, doua galbenusuri, smantana, doua linguri de zahar, otetul si bicarbonatul. Se framanta bine. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
faina,
zahar,
unt,
drojdie,
sare,
ou,
lapte,
coaja de lamaie,
nuca macinata,
sos de vanilie,
esenta de vanilie,
esenta de rom,
Mod preparare: Facem un aluat din ingrediente si il lasam la dospit 30 de minute.In acest timp ungem un vas rotund de 26 cm diagonala (sau o cratita mai inalta un pic) cu unt si tapetam cu faina. Amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
cartofi,
sare,
praz,
unt,
codite de ceapa,
piper,
mar,
morcov,
smantana,
hrean,
zeama de lamaie,
zahar,
scrumbie,
Mod preparare: Se curata cartofii.Se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ou,
vegeta,
sunca de curcan,
ciuperci,
smantana lichida,
gelatina,
spanac,
foi de alge,
ardei rosu,
ardei galben,
morcovi,
unt,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina.Se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida.Se amesteca toate ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
ceafa,
slanina,
morcov,
ceapa verde,
unt,
faina,
coniac,
vin rosu,
usturoi,
verdeturi,
foi de dafin,
oregano,
cimbru,
boabe de piper,
boia iute,
sare,
piper macinat,
Mod preparare: O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
piept de pui,
bacon,
ananas,
fire de usturoi verde,
parmezan,
otet balsamic,
vin alb,
fasole verde,
castraveti,
unt,
suc de compot,
ulei de masline,
boia dulce,
cimbru,
Mod preparare: Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
faina,
drojdie proaspata,
zahar,
lapte,
unt,
ou,
coaja de lamaie,
zahar vanilat,
magiun,
rom,
mac,
pudra,
Mod preparare: Se cerne faina intr-un castron mare si se face la mijloc o gropita in care se toarna drojdia maruntita si dizolvata in lapte, impreuna cu zaharul si o lingura de faina. Se presara deasupra ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|