- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin untMod preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetat ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se freaca 3 galbenusuri cu 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu 50 gr. de unt proaspat, deasemenea frecat deoparte. Se adauga 100 gr. de ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Mod preparare: Crevetii se trag putin in unt, se adauga ceapa, se inabuse 5 minute, se adauga zeama de lamaie, se stinge cu vin. Se da un clocot, se potriveste de sare si piper.
Complexitate: Medie
Durata: 30minute
Mod preparare: Spaghetele se fierb urmand instructiunile de pe pachet. In apa pentru spaghete se pune un praf de sare si o lingura de unt (margarina). Baconul se taie suvite subtirele si se caleste in 2,3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri, laptele se fierbe, pesmetul se cerne. In timp ce fierbe laptele in clocot, se toarna sub forma de ploaie grisul, arnestecand continuu.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
unt,
ceapa,
carne macra,
ulei,
patrunjel verde,
piper,
paine,
oua,
supa,
faina,
sare,
Mod preparare: Se dau prin masina de tocat carnea, verdeata, se toaca fin ceapa si se aureste putin in ulei fierbinte. Se pune carnea si verdeata in tigaie cu ceapa si se amesteca incet la foc mic pana cand ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Ingrediente:
medalion de rechin,
orez,
cascaval ras,
unt,
dovleac,
rosii,
foi de varza,
ceapa rosie,
vin alb,
sare,
piper roz,
boia dulce,
tarhon,
menta,
Mod preparare: Pregatim bucatile de rechin, pe care le asezam in tava, il asezonam cu rosii taiate, frunze de salata si bastonase de dovleac, peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute
Mod preparare: Albusurile de ou le batem bine cu un praf de sare,amestecand bine cu mixerul pana devin o spma alba tare,Galbenusurile le mixam cu zaharul, cand au devenit crema adaugam untul topit, amestecam in ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata carotele (morcovii) si ceapa, se spala si se pun cu apa la fiert. Dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara zeama, iar carotele si ceapa se trec prin sita. Se pun 3/4 din ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se taie muschiul in 4 bucati, apoi se despica pe lungime, fara a-l taia complet.Se taie smochinele uscate in doua si cu ajutorul unei lingurite, se scoate miezul si se intinde pe bucata de muschi.Se ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|