- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin untMod preparare: Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa care se pun in apa rece si se decojesc. Intr-un vas termorezistent se pune pe fundul lui un stra ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 15 minute
Mod preparare: Bucatile de carne de curcan se spala si se inabusa intr-un vas cu ulei cu putina supa. Se adauga apa pentru fierbere, cat sa acopere carnea. Ceapa curatata, spalata, taiata marunt se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa care se scoate si se lasa in asteptare. Legumele se spala, se curata se taie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Dupa ce li se scot samburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rand, zaharul, pesmetul, vanilia, migdalele sau alunele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Blatul:Se bate bine untul cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana devine spuma, se adauga faina amestecata cu praful de copt si ouale.Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu fundul detasabil ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
rahat,
nuca,
faina,
praf de copt,
foi de napolitane,
vanilie,
unt,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Preparare Blat:Se bat 6 albuse tare cu 6 linguri de zahar se adauga cana de rahat , cana de nuca cele 6-7 linguri faina si praful de copt.Se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
drojdie,
lapte,
unt,
oua,
mac,
stafide,
chefir,
branza de vaci,
budinca de vanilie,
praf,
caise,
coaja de lamaie,
Mod preparare: Se cerne faina. O lingura de zahar, drojdia sfaramata, 75 ml lapte caldut se amesteca. Se adauga faina si se lasa 30 min la dospit. 2 linguri zahar, 100 g unt moale, 2 oua, restul de lapte ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, apoi uleiul si se amesteca bine. Se pune bicarbonatul si la urma faina putin cate putin. Nucile, rahatul si stafidele se tavalesc prin faina, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
branza,
masline negre,
sunculita taraneasca afumata,
mustar,
unt,
marar,
rosii,
castraveti,
Mod preparare: Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castraveti.Castravetii se taie pe lungime.Se ia felia de branza si se da pe razatoare. Ulterior, se freaca (cu ajutorul ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se fierbe conopida intreaga. Cand este gata, se scurge de apa, se asaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|