- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin untMod preparare: Ouale fierte se zdrobesc si amesteca cu ceapa rasa, untul, sare, piper, zeama de lamaie. Se ung felii de paine prajita cu amestecul si se decoreaza cu felii de gogosari si castraveti.
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
unt,
zahar brun,
ou,
nutella,
cafea,
faina,
cacao,
scortisoara macinata,
praf,
bicarbonat de sodiu,
ciocolata amaruie,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 190 de grade.Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt, ficateii se tin in apa rece circa o jumatate de ora pentru a iesi sangele din ei apoi se spala si se scot intr-o sita sa se scurga, intr-o oala se pune ap ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Faramitati biscuiti si amestecati cu: nucile, cacaoa si stafide.Laptele il incalziti pe foc impreuna cu untul zaharul si cacaoa. Rasturnati aceasta crema peste biscuiti si amestecati cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se cantaresc 5 oua si apoi se bat cu zahar egal la greutate cu ouale. Se adauga tot atata faina incetul cu incetul, stafide amestecate cu migdale curatate si taiate fin si putina coaja rasa de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
foi de placinta,
unt,
zahar brun,
scortisoara macinata,
zahar pudra,
lamai,
oua,
faina,
cacao,
lapte,
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 200 gradeC.Pentru cosulete, unge cu unt si tapeteaza cu faina o tava de 12 briose.Topeste untul apoi amesteca-l cu zaharul brun si scortisoara. Aseaza o foaie de placinta p ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare, apoi le "tragem" in unt,intr-o tigaie teflonata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se alege spanacul, se indeparteaza coditele prea groase.Se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita si sare.Dupa ce a fiert bine, se strecoara.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca intr-o farfurie mai mare faina cu boiaua de ardei si se condimenteaza puternic cu sare si piper. Separat, se bat ouale intr-un castron, iar pe o alta farfurie se pune pesmetul.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|