- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin untMod preparare: Pentru sirop se fierb 300 g.de zahar tos cu sucul de la o lamaie mare.Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa.Se aduga untul, grisul, coaja rasa de la doua lamai, prafu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
unt,
branza,
ou,
praf de copt,
bulion de rosii,
branza galbena,
masline verzi,
oregano,
sare,
ulei de masline,
Mod preparare: Aluatul:Intr-un bol amestecam ingredientele de aluat pana se face un aluat moale.Daca este lipicios se poate adauga inca putina faina. Se acopera cu nylon si se da putin la frigider. Umplutura: ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
praf de copt,
ou,
zahar,
faina alba,
frisca lichida,
ciocolata amaruie,
zahar pudra,
unt,
nuci macinate,
lichior de portocale,
Mod preparare: Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Ingrediente:
foi de placinta,
frunze de spanac,
feta,
oua,
marar,
ulei de masline,
sare de mare,
unt,
patrunjel,
piper,
Mod preparare: Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie. Se scoate intr-o strecuratoare, se apasa cu o lingura ca sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ung o tava cu unt. Amestec untul cu zaharul si ouale, adaug ingredientele uscate si laptele. Amestec compozitia pana devine fina. Se toarna in tava si se coace 35 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se dau galbenusurile fierte tari pe razatoare.Se amesteca apoi cu untul frecat si pateul din conserva.Se adauga apoi celelate ingrediente.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca untul spuma, apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine. Se pune si zaharul si la sfarsit cand compozitia a devenit modelanta adaugam nuca de cocos. Amestecam incontinuu pan ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Limba foarte bine spalata.Se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca. Se taie felii, se aseaza in cratita cu putin unt.Se prajeste putin si se toarna pe deasupr ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Ficatul se frige pe gratar.Intre timp, intr-o cratita se pune ceapa, usturoiul, untul, se innabuse.Se adauga zeama de lamaie.Jumatate din ficatul fript se aseaza pe farfurie.Se pune tocatura de legume ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|