- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu unt
Retete culinare care contin untMod preparare: In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smantana, branza de vaca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se sparg ouale intr-o farfurie si se bat cu furculita. Se pun pe foc foarte mic si se incorporeaza putin cate putin 50 gr. de unt. Cand ouale incep sa se prinda, se adauga pestele. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se pun biscuitii intr-o punga si se sfarama cu sucitorul cat mai marunt.Se amesteca cu untul si se aseaza pe fundul unei forme de tort, captusita cu hartie cerata. Deasupra se presara 3/4 din ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ou,
zahar pudra,
sare,
ulei,
faina,
cacao,
praf de copt,
zahar,
apa,
esenta de rom,
unt,
glazura de ciocolata,
Mod preparare: Se prepara siropul astfel: se caramelizeaza zaharul (atentie!) sa nu se inchida prea rau la culoare caci se va amari), iar cand s-a topit tot zaharul, se stinge cu grija cu doua cani si jumatate de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Hai ca tot saracul sau, mai nou, tot omul care se hraneste sanatos trece primavara pe langa urzici si gateste o ciorba, un piure sau altceva! Natural, sanatos, vitaminizant!Va propun o reteta cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.Se ia un vas de jena, se unge cu untul, se pune mararul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Incingeti uleiul intr-o cratita si prajiti bucatile de pui pana ce se rumenesc pe toate partile. Scoateti-le din cratita, lasati-le sa se scurga si aruncati uleiul in care le-ati prajit.Puneti ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca praful de budinca cu putin lapte pana se obtine un amestec omogen.Restul de lapte il torni intr-un vas, adaugi zaharul si-l lasi sa dea in clocot, apoi se adauga praful de budinca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina, care se rumeneste putin. Se pune bulionul, se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc slab. Se adauga otetul, sarea si piperul. Dup ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
oua,
unt,
zahar,
faina,
sare,
praf de copt,
rom,
zahar vanilat,
fructe,
pesmet,
scortisoara,
Mod preparare: Fructele se pregatesc si se amesteca cu pesmetul si scortisoara sau vanilia. Se tapeteaza cu margarina solida si faina tava. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul tos, zaharul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|